WYNNE-JONES

INTERIOR DESIGN

An exciting move to new high tech offices in Gloucester gave us the opportunity to start with a  blank canvas for this interior design project.

The aim was not only to create a fantastic looking workspace for all the Wynne-Jones team but equally produce an environment that fully reflected the fresh thinking technology led company that Wynne-Jones are.

WORK HARD, PLAY HARD

Mosaique were involved from the start of the process with the building contractors consulting on use of space, furniture colours, graphic placement and zonal signposting.

Our relationship with Wynne-Jones allowed us to really immerse ourselves in the process making sure we were able to manifest the brand through graphics, lighting and themes. The result is a working space that is brought alive with zonal graphics, signposting, and a bespoke reception area and desk that welcomes visitors with the real wow factor!

preloader